Visit The Dirt Forum for More Information

Author Topic:   Torque arm shock
Geffy95x
Member
posted June 14, 2003 06:53 PM
What have some of you guys been running for shock rates on your torque arms. (32"200#progressive spring)
Since we are not allowed to use a sixth shock 90/10.
Ive been running a 74 pro and i'm thinking that it may be a little too soft.
Thanks for the replies.


Geffy95x
Member
posted June 19, 2003 10:57 AM
Come on ,Nobody runs a shock on their torque arm.


MOD75D
Member
posted June 19, 2003 11:29 PM
I think with the 74 pro it was slamming the arm down too fast ,I was going to try a 76 and see how it responds or I could use my 90-10 on its own like yours I just have never heard of anyone doing that till now.
Thanks for the input.


uforacing51
Member
posted June 20, 2003 11:52 AM
The set up manual from Harris even says to use a 90/10 shock on the torque arm. I have not heard of anyone doing that, but that is how we discover new things that make us faster, right?


Geffy95x
Member
posted June 20, 2003 12:33 PM
Does Harris say to mount the shock to the top or the rear end or the front of the arm?.


MOD75D
Member
posted June 20, 2003 04:33 PM
I got the 90-10 on there now but I won't be able to try it out for another couple of weeks though . Thanks for the input ,My work keeps me from home Quite a bit,hence the slow replies.


MOD75D
Member
posted June 24, 2003 08:49 PM
Thats a bummer. Well let us know how you do. Go get'em buddy.

[This message has been edited by MOD75D (edited June 25, 2003).]

Back to the Archives