Visit The Dirt Forum for More Information

Author Topic:   Tire rubbing on rear z-link bar and mount?
viper3244
Dirt Full Roller

Total posts: 57
posted August 07, 2005 09:32 PM  
Last couple of weeks I have found rubber on the mount and the left rear z-link bar? I don't know what I can do to remedy this. Has anyone run across this? running a DW8 4-bar, z-link right. Thanks.

Racer X
Dirt Freak

Total posts: 256
posted August 08, 2005 04:17 AM  
Mine had a slight rub on the lr upper bar.I put a 1/4 spacer on.Didn't change the handleing that much.

[This message has been edited by Racer X (edited August 08, 2005).]

21racer
Dirt Full Roller

Total posts: 56
posted August 09, 2005 08:05 PM  
my right rear tire rubbs on z link bar and brake floater bar on right rear most of the time. it never does anything to tire that is what you need to watch for

viper3244
Dirt Full Roller

Total posts: 57
posted August 09, 2005 10:31 PM  
Yeah I can not see any marks on the tire either but am concerned to say the least. It sure does not seem like moving the bird cage towards the center of the car woul be the right thing to do. In fact I am not sure what the correct location of the birdcage should be. I just figured if it allows the rear end to move left in the chassis it is good enough. But I am guessing the tire hitting the bar and mount has to be either pushing the rear end over and maybe tightening the car in the center of the corner creating a minor push. Is that possible?

Back to the Archives